FynskSupport – el og gas

VGIF er tilmeldt Energi Fyns sponsorordning FynskSupport. Det betyder, at du kan støtte vores klub ved at købe din el og gas hos Energi Fyn. Hvis du vælger produkterne FynskSupportEl og FynskSupportGas, så giver Energi Fyn henholdsvis 2 øre/kWh el og 6 øre/m³ gas som din husstand bruger til klubben.

Det er ikke noget, der bliver lagt oven i din pris. Energi Fyn betaler. For en typisk husstand vil det betyde 100-200 kr. i klubkassen om året. Det kan nå at blive til mange support-kroner, hvis der er mange, som støtter os. 

Du kan tilmelde dig på www.fynsksupport.dk og husk at vælge “Veflinge Gymnastik- & Idræstforening”, som den klub, du ønsker at støtte. Alle kan tilmelde sig – også selv om du ikke får din el eller gas fra Energi Fyn i dag. Det koster ikke noget at skifte til FynskSupportEl og FynskSupportGas og abonnementet er kun 10 kroner inkl. moms pr. måned og der er ingen binding.

Du får din el og gas leveret på sædvanlig vis, og vil ikke mærke forskel. Du kan læse mere om ordningen på www.fynsksupport.dk. Har du spørgsmål, er du også velkommen til at kontakte bestyrelsen eller Energi Fyns kundeservice på tlf. 70 13 19 00. 

Du kan også støtte som erhvervsdrivende – virksomhedens forbrug må dog højst være 100.000 kWh el og 25.000 m³ gas om året.